Уфук Неби

 

Уфук Неби

(Чаир – Скопје)

Подучувач по Математика

Математика за основно, средно образование и студенти.
Статика за студенти, Проектен менаџмент во градежништвото

Контакт:

Total Page Visits: 1170 - Today Page Visits: 1