Слободан Алексов

Слободан Алексов

(Online Часови)
Скопје
Македонија

Професор по Математика

Часови по математика за Основно, Средно образование и Студенти (одредени теми)

    Јас сум Слободан Алексов, Дипломиран Машински Инженер и приватен професор по математика, со работно искуство во држење на приватни часови од над 30 години. Со моите часови ќе стекнете нови знаења и ќе ги проширите вашите од математиката за основно, средно образование, математика за економисти и виша математика.
Часовите се држат на ефикасен начин со претходно подговен дигитален материјал за предавање (решавање на голем број примери и задачи) со помош на дигитална табла и дигитално пенкало.
    Секој час се снима, а ученикот предавањата и решените примери ги добива на е-маил или на USB во електроска форма.
Мои едукативни видео-лекции можете да видите на мојот канал на You Tube (Slobodan Aleksov)
Цена на блок часови ( 2 часа  по 60 мин = 120 мин ) е 800 ден.
Преферирани термини за часови се викендите (сабота и недела).

Контакт:

[contact-form to=’slobodansk@gmail.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Total Page Visits: 2887 - Today Page Visits: 1