Професори

info@e-matematika.mk

Проф.Име ПрезимеГрадЧасови предавање
 width=50Игор БогданоскиКисела Вода, СкопјеМатематика, Физика, Машински предмети
основно, средно, високо образование
Катерина ЈангеловскаСкопјеМатематика за Основно, Средно образование и Мат. за Економисти. Часови по Програмирање
Слободан АлексовЖелезара, СкопјеМатематика за Основно, Средно и високо образование, математика за економисти
Ангела БогдановскаЃ.Петров, СкопјеМат. за Основно и Средно образование, Физика, Електротехника и Информатика
Трајче ДимитровскиМ.А. Ченто, СкопјеМатематика за основно, средно и високо образование, економисти
Владимир КостовскиСкопјеМатематика за Основно, Средно образование,  Студенти (Одредени теми)
Елица СтојкоскаСкопјеМатематика за економисти,
Математика за Основно и Средно образование
Наташа РистескаКисела Вода, СкопјеОсновно образование, 1-9 одд.
Бојана МушкарскаАвтокоманда, СкопјеМатематика и Информатика за Основно и Средно образование
Мартина МатоскаАеродром, СкопјеМатематика за Основно и Средно образование
Александар ПецевЃорче Петров, СкопјеМатематика и Хемија за основно и средно образование
Уфук НебиЧаир, СкопјеМат. за основно, средно и студенти. Статика, Проектен менаџмент во градежн.
Маја АвтовскаБутел,Сопиште СкопјеМатематика за Основно и Средно образование
Љиљана МилескаСкопјеМатематика и Физика за Основно образование
Мерита ТаириСкопје Север, БутелМатематика за Основно, Средно образование и  Студенти
Елена АризановаГевгелијаМатематика за Основно, Средно образование и Технички факултети
Игор БогданоскиПрилепМатематика за Основно, Средно и Високо образование
Македонка НиколовскаШтипМатематика за Основно, Средно и Факултети. Приватно училиште “МАТЕМАТИКА”
Маријан НиколовВелесМатематика за Факултетско техничко образование
Снежана ПераловаБитолаМатематика за Основно и Средно образование,
Математика за економисти
Васко СајкоскиОхридМатематика и Физика за Основно и Средно образование
Емилија ПетровиќКумановоМатематика и Физика за Основно и Средно образование
Мартин ЈовчевскиКуманово
Скопје
Математика, Физика и Хемија за Основно и Средно образование
Марина ЈаневскаКумановоМатематика за економисти,
Математика и Физика за Основно и Средно образование
Милена КрстескаКичевоМатематика за Основно и Средно образование
Наде СирмевскаКавадарциМатематика за Основно и Средно образование
Надица ЈаковческаШтип и КавадарциМатематика за Основно и Средно образование
Весна КараеваНеготиноМатематика и Физика за Основно и Средно образование
Марија ПетрушеваБогданциМатематика за Основно и Средно образованиеСпонзорирано:


Total Page Visits: 20714 - Today Page Visits: 1