Милена Крстеска

Милена Крстеска

(Кичево)

Дипломиран професор по Математика и Физика

Часови по математика за основно и средно образование, а спремам и ученици за натпревари за основно.

Контакт:

[contact-form to=’milenakrsteska@live.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]


Спонзорирано:


Total Page Visits: 2604 - Today Page Visits: 1