Маријан Николов

Маријан Николов

Дипл инженер по Електротехника
насока ТК и Електроника

(Велес)

Часови по математика за Факултетско техничко образование

Подучувам:

– Математика 1,2 и 3 за ФЕИТ ,ФИНКИ и други технички факултети.
– Електротехника 1 и 2 за ФЕИТ, Сигнали и системи, Теорија на Автоматска регулација -1 (ТАР -1).
– Готови збирки решени задачи , по сите наведени предмети. Збирки решени задачи за основно и напредно средно образование.

Контакт:

[contact-form to=’nikolovmarijan032@gmail.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Total Page Visits: 2967 - Today Page Visits: 1