Ирена Додевска

Ирена Додевска

(Аеродром – Скопје)

Дип. Професор по Математика

Професор во основно училиште „Блаже Конески“

Едукативен центар „Виножито“ покрај дневен престој за ученици од основно образование, нуди и приватни часови по Математика за предшколска, школска возраст, средно образование и факултет.

Контакт:Total Page Visits: 1985 - Today Page Visits: 5