Елица Стојкоска

Елица Стојкоска

(Скопје)

Дип.инж по математичка економија
Дип. Професор по Математика

Професор во средно училиште
– Часови по Математика за ученици од основно и средно образование,
– Часови по економска математика

Контакт:Total Page Visits: 2290 - Today Page Visits: 3