Пронајди го кодот?

Пронајди го кодот?
Кодот содржи три броеви. Точниот код е некоја варијанта од три броеви, добиена од следниве услови дадени на сликата:Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *