Природни броеви од 1 до 100, па се до бесконечност

За најмладите дечиња, видео анимација за природните броеви.
Научете ги броевите и полека навлезете во светот на математиката. Бесконечно многу броеви, почнувајќи од бројот 1 до 100, понатаму илјада, милион, милијарда …Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *