Предлог за училишни скали


Доколку на скалите би ги испишале најбитните формули од математиката, со сигурност тврдам дека ќе останат длабоко во меморијата кај учениците.Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *