Како едноставно да си направите календар за на биро

 

Новата година штотуку започна и на секој од нас му е потребен календар на работната маса. Дали знаете како може да си направите календар кој ќе ги прикажува сите денови со само две коцки? Ајде заедно да пробаме да го направиме. Видете ја сликата и пробајте да ги напишете броевите така што ќе можете секој ден да имате точен календар.

 

 

 

  • И еве го решението:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *