Новата 2017 година, претставена преку математички бројки

Споделувајте различни математички задачи и бројки, кои ја опишуваат новата 2017 година.

Еве еден пример:Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *