Многу двојки и една 0, дали таа ќе влијае на резултатот?

Колку е крајниот резултат. Дали нулата ќе влиаје на резултатот. Решете ја внимателно и добијте го точното решение.

test-01Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *