Со кој број треба да го замените прашалникот?

Ако ги гледате засебно, само првото решение е точно. Дали знаете кој број треба да го замени прашалникот гледајќи ја задачата во низа.

0212Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *