Петар Ѓорговски

Петар Ѓорговски

(Скопје)

Школа за Математика

Часови МАТЕМАТИКА за сите факултети: Економски, Машински, Електро, Градежен, ПМФ и други приватни факултети.

Контакт:

телефон: 070519693
e-mail: petargj@yahoo.com


249вкупно посети,1денешни посети