Нови професори на сајтот за приватни часови по математика

На сајтот www.e-matematika.mk додадовме уште 3 нови млади професорки или подучувачи по Математика. Доколку имате потреба од приватни часови по математика, можете да [...]

Пријавување на професори кои сакаат да даваат приватни часови по Математика

Почитувани, На сајтот за Математика имаме рубрика за Професори (Подучувачи) кои сакаат да  даваат приватни часови по математика. Идеата е да најдеме професори [...]

Стани Junior Front – End developer преку работа на реални проекти и зачекори кон сигурен кариерен развој!

Одбери ја новата програма на Java Script во Семос Академија и добиј ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ 15% за уплати до 06 октомври! Javascript е еден [...]