Ирена Додевска

Ирена Додевска

(Аеродром – Скопје)

Дип. Професор по Математика

Професор во основно училиште „Блаже Конески“

Едукативен центар „Виножито“ покрај дневен престој за ученици од основно образование, нуди и приватни часови по Математика за предшколска, школска возраст, средно образование и факултет.

Контакт:

телефон: 071383711
e-mail: ec.vinozito@yahoo.com


615вкупно посети,1денешни посети