Постови

Нови професори на сајтот за приватни часови по математика

На сајтот www.e-matematika.mk додадовме уште 3 нови млади професорки или подучувачи по Математика. Доколку имате потреба од приватни часови по математика, можете да [...]

Пријавување на професори кои сакаат да даваат приватни часови по Математика

Почитувани, На сајтот за Математика имаме рубрика за Професори (Подучувачи) кои сакаат да  даваат приватни часови по математика. Идеата е да најдеме професори [...]

Манифестација за популаризација на природните науки „Ноември – месец на науката“, 11-26 ноември 2017

Почитувани ученици и наставници, Ве повикуваме и оваа година да се вклучите во манифестацијата за популари­за­ција на природните науки „Ноември – месец на [...]