Десковска: Ќе нема екстерно тестирање

Десковска: Ќе нема екстерно тестирање (ВИДЕО)

Идната министерка за образование Рената Десковска на прес-конференција во Собранието порача дека екстерно тестирање нема да има.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *