​Резултати од 42-от Државен натпревар за учениците од основното образование.

Се замолуваат учениците кои имаат приговори на задачите истите да ги испратат на e-mail  адресата natprevari.smm@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *