Фондацијата  Борис Трајковски доделува   три целосни стипендии.

    Фондацијата  Борис Трајковски доделува   три целосни стипендии. Дополнително, на десет ученици од најдобрите 25, ќе им биде овозможено да конкурираат за финансиска помош која може да покрие до 50% од трошоците за школување во НОВА.

11 март (сабота), во 10:00 часот,    е тестирањето  по англиски јазик и математика

за повеке информации,  прочитајте  тука.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *