Вебинар: Учење математика преку планирање – ЅCIENTIX

Бидете дел од бесплатниот онлјан вебинар на ЅCIENTIX – “Math Mystery Box: Learning mathematics by playing”. Вебинарот ќе се одржи на 24 февруари.


SCIENTIX e европска заедница за наука, математика, технологија и инженерство. Целта на Scientix е да биде место каде наставниците од цела Европа ќе ја развиваат својата соработка, размена на идеи, освојување на современи методи во образовниот процес, надградување на професионалните знаења и предавања со современи техники и вештини кои ќе се применуваат во наставата за да се доближат природните науки до учениците.
За повеќе информации и регистрација прочитајте тука .

 

 

 

One thought on “Вебинар: Учење математика преку планирање – ЅCIENTIX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *